EXPEDITION-passet - sesongen 2022

PASSET inkluderer

For å kunne gå Norge på Tvers sesongen 2022 må man være medlem av DNT. Når du kjøper passet registrerer du startdato for turen som også blir første overnatting på Kvitfjellhytta. Det blir samtidig booket plass for deg på alle de andre hyttene langs Norge på tvers turen med en dags mellomrom.

Til turen:
- Registreringskort for kodeordene med nyttig informasjon.
- Registreringskortet samt betalingskvittering gjelder for losji på Schulzhytta, Storerikvollen,  Nedalshytta, Kvitfjellhytta, Prestøyhytta og Ramsjøhytta. 

Etter turen får du:
- Eget registrerings-nummer på www.norgepatvers.no
- T-skjorte: Offisiell Norge på tvers-skjorte
- Turkopp: Offisiell Norge på tvers-koppen

PRIS Medlem
Per person kr 2.280

Du betaler tillegg for kost på samtlige hytter
Betjent hytte:
· Voksen (27 +) kr 590 pr hytte
· Ungdom (13-26 år) kost inkludert i prisen 
· Barn (0-12 år) kost inkludert i prisen

Husk å meld i fra til de betjente hytter (Schulzhytta, Storerikvollen og Nedalshytta) på mail hvis du har noen form for matallergi. Husk å oppgi hvilken dag du ankommer til dem i mailen. 

Hund:

Husk å hak av for hund når du bestiller rommet og antall hunder. Hyttene er forskjellig utformet og på noen hytter må hunden kunne ligge i vedskjulet.  Pris pr hund er 360 kr for hele turen

Selvbetjente hytter:
Man betaler for kost etter eget forbruk

Norge på tvers åpner 15. juni og du kan gå turen frem til de betjente hyttene stenger den 11. september.  Det betyr at du kan ha første overnatting på Kvitfjellhytta 15. juni. Siste mulige booking/startdag av Norge på tvers er 14. august (13. til 14. september kan være siste overnatting på Nedalshytta).

Det er satt av maks 8 plasser hver dag til Norge på tvers i 2022.
Her ser du hvilke bookingalternativer som finnes:

2-sengsrom (Hvis du skal ha med Hund)
2-sengsrom
4-sengsrom

Ønsker du å gå Norge på tvers etter 14 august kan du kjøpe expedisjonspasset uten kost og losji ved å kontakte DNT Nord-Trøndelag, ntt@dnt.no. Du går selv inn og booker opphold på hyttene, eller går drop-in. Ønsker du overnatting på Øvstivollen ifm 1. dagsetappe må det bestilles i tillegg her. Booking av Øfstivollen her.

Husk også

å ta med DNT medlemsbevis, lakenpose, putevar og  DNT-Standardnøkkel som brukes på de selvbetjente hyttene.


Registrering

Expedition-passet er nøkkelen for å kunne bli registrert på den offisielle "Norge på tvers"-lista, turkoppen og rettmessig kunne bære t-skjorta. I passet skal det fylles ut registreringskoder som du finner ved alle turisthyttene og ved start- og målpunktene. Turen må gjennomføres sammenhengende som en tur. 

Når du kommer til Nedalshytta får du utlevert premie (T-skjorte  og kopp). Etter endt tur sender du utfylt Expedition-pass til Trondhjems Turistforening, og du vil bli registrert på www.norgepaatvers.no