Trekanten i Trollheimen - F

Fellestur

Fra dato
25. august kl. 19:30
Til dato
28. august
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Fjelltur,
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen, Trøndelag (se kart)
Turkode
40051

Dette er klassikeren i Trollheimen, en tur gjennom frodige fjelldaler med Trollheimens sentrale topper som kulisser. 

Det er drøye dagsmarsjer og god trening er nødvendig. 

Torsdag: Privatbiler fra Trondheim til Gjevilvasshytta,betjent, kveldsmat. Oppmøte innen kl. 19.30.

Fredag: Like sør for Kamtjønnin i passet mellom Blåhø og Heimre Gjevilvasskamman, passerer vi et botanisk felt og fangstgraver. Videre går vi mellom Blåhø og Gjevilvasskamman over Riaren og Mellomfjell til Trollheimshytta, betjent, 22 km, 8 t.

Lørdag: Til Jøldalshytta , betjent. Turen kan gå over Geithetta med praktfull utsikt til Trollhettas topper og botner, 17 km, 6 t. Alternativ tur for de som ønsker det over Trollhetta med sine 3 topper som kranser det intenst blå og delvis islagte tjernet "Trollauget" 600 meter under toppen, 25 km, 9 t.

Søndag: Retur til Gjevilvasshytta i slakt terreng langs foten av Svarthetta, forbi Høghøa og ned Gjørdølsdalen, 20 km, 7 t.

Kart: Turkart Trollheimen nord og sør. Begge 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 3.805,-

Pris Ikke medlem u/reise kr 4.805,-

Disse prisene dekker turledelse, tre overnattinger, tre frokoster og niste/påfyll termos, samt 3 middager. Dvs. at første inkluderte måltid er middag torsdag kveld og siste inkluderte måltid er frokost inkl. nistepakke til lunsj på søndag.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Trekanten i Trollheimen - F

Dette er klassikeren i Trollheimen, en tur gjennom frodige fjelldaler med Trollheimens sentrale topper som kulisser.  Det er drøye dagsmarsjer og god trening er nødvendig.  Torsdag: Privatbiler fra Trondheim til ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no